Bliv frivillig skribent

Vi søger løbende initiativrige skribenter med klimainteresse. Kom med i skribentgruppen og vær med til at skabe Danmarks bedste medie for nyheder og debat om klimaet.

Vær med til at sætte fokus på tidens største globale udfordring: klimaforandringerne.

Har du lyst til at bidrage med frivilligt engagement og fængende artikler samt indgå i et frivilligt team af engagerede skribenter, samtidig med at du får støvet din skriveefaring af, så er KLIMANYT måske noget for dig.

KLIMANYT skriver om emner som natur, miljø, klimaaktivisme og kommercielle tiltag indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.
Det kan fx være historier om Verdensmålene, fødevarer, biodiversitet, landbrug, arkitektur eller nyt byggeri. Mulighederne er mange – hvis du har den gode vinkel og den skarpe historie, så kom og vær med på holdet.

Om dig

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Opdyrkning af nyheder fra NGO’er politikere og virksomheder
  • Research og produktion af nyheder, der egner sig til web og SoMe
  • Deltagelse ved konferencer og event, hvor du stiller skarpt på det væsentlige og fanger den fængende nyhed før de andre
  • Deltagelse i redaktionsmøder og planlægning af indhold
  • Interviews med politikere, aktivister og folk med noget på hjertet

Du er måske journaliststuderende eller interesserer dig for klima, miljø og natur. Du trives med at opsnuse den gode historie, og du er selv-starteren, der ser den gode historie i de mange daglige tiltag og nyheder, der er omkring os indenfor grøn omstilling, klima og miljø.

Du er klar til at skrive politisk uafhængigt, og du indtænker altid objektivitet og nyhedskriterier som aktualitet, væsentlighed og identifikation ind i dine levende, kortfattede og letforståelige nyhedsartikler.

Er dette noget for dig, så send en kortfattet ansøgning på 1/2 side samt dit CV med info om dig selv. Medsend gerne links til artikler eller nyheder, du tidligere har skrevet.

Send din ansøgning vedlagt link til artikler du har skrevet til redaktion@klimanyt.dk.

Kontakt
For yderligere spørgsmål kontakt Mikael Kristensen, redaktør, mikael@klimanyt.dk

Om KLIMANYT:
KLIMANYT formidler nyheder og debat om klima, natur og miljø i Danmark og udland. Vi giver vores læsere nyheder, reportage og aktuel debat. KLIMANYT er politisk uafhængige, og vi er drevet af frivillige kræfter. Kontakt os på redaktion@klimanyt.dk eller besøg www.klimanyt.dk.
Du kan følge KLIMANYT på Facebook, Instagram, Twitter og Linkedin.