Om KLIMANYT

KLIMANYT’s målsætning er at formidle nyheder og debat om klima, natur og miljø på en forståelig og ukompliceret måde – så alle kan være med.

KLIMANYT er ikke udelukkende et nyheds-site, men en vidensportal, hvor der i artikler og debat sættes fokus på klimatematikker i et forbrugermæssigt, menneskeligt og politisk perspektiv.

Et godt klimaoverblik, en levende og respektfuld debat samt det at tilbyde gratis viden er vores vigtigste pejlemærker. Målet er ikke at komme først med det nye, men at tilbyde danskerne der interesserer sig for miljø, klima og natur et overblik over de mange klimatiltag, rapporter, holdninger, viden samt tanker og handlinger, der følger i kølvandet på vor tids største udfordring.

Vi ønsker kort sagt at belyse hvordan vi løser klimakrisen, så vi bevarer kloden til de næste generationer.

KLIMANYT er uafhængigt og selvfinansieret. Alle arbejder frivilligt.

God presseskik

KLIMANYT arbejder ud fra de presseetiske regler. Vi er ikke medlem af Danske Medier, men vi henholder os til Pressenævnets etiske regelsæt, som du kan læse mere om her.

Finder du fejl på KLIMANYT eller er der noget, som du vil gøre os opmærksom på, er du velkommen til at sende en mail til: redaktion@klimanyt.dk.

Fortrolighedspolitik

Læs vores fortrolighedspolitik.

Kontakt

redaktion@klimanyt.dk

Redaktør
Mikael Kristensen
Følg mig
Web & Design
Jesper Vestergaard
Følg mig
Latest posts by Jesper Vestergaard (see all)
    Redaktion